ANEM AL MUSEU DEL CINEMA

14/04/2016 | Autor:

HOLA FAMÍLIES,

DIMARTS DIA 12 D’ABRIL VEM ANAR TOTS ELS NENS I NENS DE P3 A FER UNA ACTIVITAT MOLT XULA AL MUSEU DEL CINEMA. ENS VAN ACOMPANYAR LES SENYORETES DE P3, LA M. DEL VILAR, LA MIREIA, LA IRENE I LA GEMMA.

L’ACTIVITAT ES DEIA “JUGUEM AMB LA LLUM I L’OMBRA”.

PEL CARRER ANÀVEM DE DOS EN DOS. UN COP ALLÀ VAM ENTRAR QUAN VAN TOCAR LES CAMPANES DE L’ESGLÈSIA DEL MERCADAL. ENS VA REBRE UNA NOIA MOOOOOOLT SIMPÀTICA QUE ENS VA ACOMPANYAR A TREURE LES JAQUETES I ENS VAM DIRIGIR CAP A UNA SALA MOLT ESPECIAL QUE NO TENIA PORTA SINÒ UNES CORTINES.

UN COP A DINS LA SALA ENS VAM ASSEURE A SOBRE D’UNS COIXINS I ENS VA EXPLICAR QUÈ FARÍEM. PRIMER DE TOT VA TANCAR TOTS ELS LLUMS DE LA SALA. NOMÉS VA DEIXAR UNA LÀMPARA DE LLUM VIOLETA MENTRE EXPLICAVA UN CONTE D’UNES CUQUETES DE LLUM.

DESPRÉS ENS VAM REPARTIR EN DOS GRUPS I MENTRE UNA PINTÀVEM UNA LÀMPARA ELS ALTRES JUGÀVEM AMB LES TAULES DE LLUM.

AL FINAL DE TOT ENS VAM TORNAR A ASSEURE CADASCÚ AL SEU COIXÍ I ENS VA PROJECTAR UNA CANÇÓ MOLT BONICA QUE ES DIU “QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL”.

DURANT LA TORNADA A L’ESCOLA, LES SENYORETES ENS HAVIEN PREPARAT UNA SORPRESA…. ENS VAN PORTAR A VISITAR  LA REPRODUCCIÓ DE L’ÀNGEL MIQUEL QUE HI HA EN UNA CASA DEL CARRER DE LA RUTLLA.

VAM ARRIBAR A L’ESCOLA UNA MIQUETA CANSATS PERÒ ENS HO VAM PASSAR MOLT I MOLT BÉ I ENS VA AGRADAR MOLT LA SORTIDA.

GRÀCIES NEN I NENES DE P3 PER HAVER-VOS PORTAT TAN I TAN BÉ.


Comentaris Veure / Ocultar els comentaris

0

Deixa el teu comentari